Generalna čišćenja

Spoj svih čišćenja mogao bi se podvesti pod pojmom generalnih čišćenja. Takođe dnevna čišćenja u kombinaciji sa nekom od usluga čišćenja iz padajućeg menija daju izvanredne rezultate generalnih čišćenja.

Ova usluga obuhvata godišnje, polugodišnje ili u nekim drugim periodičnim intervalima redovno generalno čišćenje, po unapred dogovorenom rasporedu sa klijentom. Generalno čišćenje podrazumijeva tretiranje površine izvan i unutar objekta a najčešće se primjenjuje prilkom primopredaje objekata (ulazak u novi prostor, otvarenje novog objekta, održavanje zadovoljavajućeg nivoa čistoće objekta tokom nekog razdoblja, itd.)

Generalno sređivanje po prirodi posla obavlja se nekoliko puta godišnje u zavisnosti od usluge koju želite da radite i buđžeta sa kojim raspolažete za tu vrstu čišćenja. Cilj rada generalnih čišćenja je uklanjanje krupnog otpada, odstranjivanje sitnih nečistoća i kompletna dezinfekcija prostora, da se produži vreme trajanja materijala, obezbedi adekvatna higijena u okviru prostora u kome boravite ili borave zaposleni. Sjajem i izglancanim površinama obezbedi adekvatna atmosfera ljudi ili zaposlenih pred useljenje u zgradu ili poslovni objekat i da se podigne nivo rada zaposlenih kroz zadovoljstvo enterijerom i higijenom unutar objekta.