Mašinsko pranje tvrdog poda

Mašinsko pranje tvrdih podova poslovnih prostorija svrstava se u posebnu grupu teških čišćenja. Tragovi masnoća na tvrdim podovima u proizvodnim halama, ostaci boja u proizvodnim pogonima i proizvodnim vežbaonicama, slojevito ulepljena zaprljanja u magacinima, tragovi viljuškara, jodom zaprljane bolničke ulice i druge slične stvari sa kojima smo se susretali godinama iza nas, stvarajući lepšu i prihvatljiviju sliku za zaposlene i njihove goste, kolege, klijente, pacijente, samo je deo onoga što možemo uraditi mašinskim pranjem i čišćenjem tvrdih podova.

Kada dođe vreme da dnevna čišćenja ne mogu postići efekat zbog fluktuacije ljudi u šoping centrima, proizvodnja u dve ili tri smene ne sme da stane, izdavanje robe u velikim magacinima ide od 08h – 20h i slične stvari koje čine Vaš posao, onda dolazi na red mašinsko pranje tvrdog poda. Efekat čistog, sjajnog poda ne samo vizuelno već i higijenski koji ne možete postići samo dnevnim čišćenjima posebno na tvrdim podovima dobićete mašinskim tretiranjem (*) tvrdog poda.
Iskustvo iza nas, nove tehnologije, mašine poslednje generacije, kvalitetan i obučen kadar su garant za besprekornu čistoću Vaših podova. U pitanju je vrlo delotvorna obrada poda koja odstranjuje sve tipove prljavštine i nečistoća ostavljajući pod blistavim i čistim.

Mašinsko pranje i čišćenje tvrdog poda u kombinaciju sa dnevnim čišćenjem daje najbolje rezultate. Pozovite Vašeg savetnika i otkrijte prednosti kombinacije mašinskog pranja i dnevnog čišćenja.

(*) Mašinsko tretiranje tvrdog poda – Mašinsko pranje, poliranje, impregnacija, kristalizacija a sve u zavisnosti od tvrde podne obloge koju imate i onoga šta želite da dobijete.

Pitajte nas:

15 + 9 =